Marie Jo

Funky Lady uutiset

19/11

Korkean laadun ja hyvän hoidon ohella, sukkatuotteiden pitkäikäisyyden salaisuus on niiden oikeassa pukemistavassa. Älä siis vain rykäise sukkahousuja jalkaan, vaan noudata seuraavia ohjeita, niin saat nauttia ostoksestasi pidempään. ... See moreSee less

View on Facebook

18/11

Funky Lady lisäsi 3 uutta kuvaa.

Juhlakauteen kaivataan väriä ja näyttävyyttä. Twistin Tough Girl hurmasi jo punaisessa ja vihreässä sekä nyt myös uusimmassa Purple Sparkle -sävyssä.
... See moreSee less

View on Facebook

17/11

Funky Lady lisäsi 3 uutta kuvaa.

Pikkujouluissa kauniit ja kestävät sukkatuotteet ovat valttia. Kun sukkahousut ovat korkeaa laatua ja hyvin muotoiltu, ne kestävät paremmin ja ennen kaikkea tuntuvat hyvältä päällä. Falken stay upit pysyvät ylhäällä tanssien tiimellyksessä, sukkahousut eivät rullaa tai kiristä vyötäröltä. Kaiken lisäksi sääret näyttävät häikäiseviltä!
Hyvä valinta juhlaan ovat aavistuksen kiiltävät, 15 denin sukkahousut, stay upit tai sukat.
... See moreSee less

View on Facebook

Mihin asti näistä löytyy kokoja?

1 day ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

14/11

Pikkujoulujen must have -hankinta on Marlies Dekkers Petit Point -sarja. Ihanat kultaiset yksityiskohdat tuovat juhlatunnelmaa mustaan pintaan.
Saatavissa Forum, Iso Omena, Itis, Kerava
Koot n. D-F/70-90
... See moreSee less

View on Facebook

13/11

Juhlakausi, se on nyt täällä! Kaupoissa on toinen toistaan ihanampia juhlamekkoja, toppeja ja luomuksia, jotka tarvitsevat tietenkin rinnalleen oikeat alusvaatteet.
Funky Ladyn juhlakauden "aloitus pakkaus"
... See moreSee less

View on Facebook

11/11

Mitä yhteistä on hiilellä ja lotalla? - Ne molemmat ovat jylsijöitä!
Missä Mikki Hiiri oli kun se sammutti valot? - Pimeässä.
Ilman isejä, kuka viljelisi iskävitsejä? Noita kömpelöitä sanaväännöksiä ja puujalkaletkautuksia, jotka saavat naurun sijaan kiemurtelemaan lähinnä häpeästä.
Tänään isät on teidän päivä, joten antakaa palaa. Hyvää isänpäivää!

Tiedätkö hassun iskävitsin? Jaa se kommentteihin.
... See moreSee less

View on Facebook

10/11

Metrolla nopeasti Kalasatamaan, 4h ilmaista pysäköintiaikaa, Funky Lady Pop Up, älyttömästi hyviä ravintoloita ja kahviloita sekä Jannika B. Tarviiko enempää perusteluita sille, että tänään lauantaina kannattaa poiketa REDISSÄ!
www.redi.fi/#section6/1

Funky Lady Redi, Krs 1., Sköne.
... See moreSee less

View on Facebook

09/11

Metallin hohtoa, nahkaa ja mielenkiintoisia pintoja. Juhlakausi alkaa häämöttää ja nyt tarvitaan inspiraatiota näyttävään juhlapukeutumiseen. Tässä MarliesDekkersin sekä Balmainin näkemys rautaisesta tyylistä. ... See moreSee less

View on Facebook

Minkä takia Funky Lady mainostaa myymiään alusvaatteita vaatteilla jotka eivät ole myynnissä?

1 week ago

2 replies

Avatar

Comment on Facebook

08/11

Viime viikolla Helsingin Sanomissa oli juttu otsikolla "Rajoittavat rinnat", jossa käsiteltiin lukijakyselyn pohjalta kookkaiden rintojen vaikutusta arkielämään. Erityisesti vastanneet kertoivat, miten suuret rinnat hankaloittavat ja jopa estävät urheilun tai tiettyjen lajien harrastamisen.
Lehti oli saanut paljon vastauksia ja kommentteja aiheeseen liittyen ja päälimmäiseksi nousi tukevien urheiluliivien merkitys. Me tietenkin olemme kiinostuneita miten te, meidän asiakkaamme, koette asian? Rajoittavatko rinnat arkeasi? Löytyykö teille riittävän tukevia rinta- ja urheiluliivejä?

www.hs.fi/elama/art-2000005882575.html
... See moreSee less

View on Facebook

View previous comments

65 F ja ylipään vedettävät urheilurintsikat urheilun jälkeen ihan "horroria".

1 week ago   ·  1

3 replies

Avatar

Vielä kun joku osaisi auttaa bikinien suhteen... 25 vuotta etsinyt sopivia 😫

1 week ago

1 reply

Avatar

Suuret rinnat ovat kyllä hankalat monissa arkielämän jutuissa ja rajoittavat kyllä elämääkin vaikka teiltä Funky Ladysta saakin kauniita ja tukevia rintaliivejä moneen tarkoitukseen. Fredan liike on ihan paras isojen kokojen myymälä. 👍🏻❤️

1 week ago   ·  7

1 reply

Avatar

Vaikka leveät olkaimet niin ihan selvät ja rumat kuopat molemmilla olkapäillä. Sen verran raskaat ”tytöt” multa löytyy. Ei kiva. 🙄

1 week ago

2 replies

Avatar

Rajoittivat todella paljon, (75 h-J Kokoiset löytyivät kaapistani) kunnes pienennytin ja nykyään löytyy Marlies Dekkersiltäkin mulle liivit🤩

1 week ago   ·  1

1 reply

Avatar

Kyllä hankaloittaa elämää. Kun hikoilee paljon rinnanalusten ihon kanssa pitää olla tarkkana. Kaarituet olisi hyvät urheiluliiveissäkin, niitä en ole Suomessa juurikaan nähnyt. Yli pään vedettävät mallit on todella hankalat riisua hikisen hiihtolenkin jälkeen. Merinovillaisia-liivejä olen etsiskellyt jo pitkään patikointireissuja varten. Metsässä olisi mukavat sellaiset, jotka ei tunnu märiltä päällä ja kuivuu nopsaan. Kun on isot kupit, on paljon kangasta ja märkänä todella epämukavat päällä.

1 week ago   ·  1

6 replies

Avatar

Heippa! Liikuntaa paljon harrastavana on löytynyt tukevat, istuvat liivit Anitalta ja Shock Ab Shorberilta. Ei ole elämää rinnat rajoittanut. Vaikkakin poikani 7- v kysyi pari viikkoa sitten: Äiti Mä oon miettinny miten sä mahdut ajamaan autoa kun sulla on noin pulleat rinnat😂. Kiitos hyvästä palvelusta❤️ T: G

1 week ago   ·  4

1 reply

Avatar

Mistään muualta ei löydy riittävän hyviä kuin Fredrikinkadun Funky Ladysta (Helsinki). Pelkkää kärsimystä kunnes löysin tämän paikan. Toivon että muutkin Funky Lady liikkeet parantaisivat valikoimaansa samaan suuntaan.

1 week ago

1 reply

Avatar

Minulla on vain E-kupit, joten eivät ole koskaan haitanneet mitään tekemisiäni. Kun urheiluliivit on riittävän tukevat, ratsastuskin sujuu, normiliikunnasta puhumattakaan.

1 week ago   ·  1
Avatar

hyvin on löytynyt tukevia ja onnistuu juoksut sun muut (F).

1 week ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

08/11

Catwalkeilta bongattua. Ruutu on nyt muodikkampi kuin koskaan, jopa päästä varpaisiin aina alusvaatteista lähtien. Dior ja Marie Jo L'Aventurekin sen tietävät, että ruutu on ajaton ja tyylikäs valinta.

Liivit kuvassa: Marie Jo L'Aventure Arne
... See moreSee less

View on Facebook