Tarvitsemme osa-aikaisia työntekijöitä Lahteen ja Willaan!
  • Facebook
  • Instagram

FAQ

Alusvaatteiden käyttö

Täytyykö alusasut pestä ennen käyttöönottoa?
Kyllä. Kankaissa voi olla tärkkiä ja käsittelyainetta. Niitä on myös moni katsonut ja sovitellut.

Miksi kaaret painavat?
Siihen voi olla monia syitä, mutta luultavasti liivin kuppi on liian pieni. Kaaren/liivin malli voi myös olla väärä. Suosittelen, että katsot ammattilaisen kanssa sinulle oikean koon ja mallin!

Olen käyttänyt liivejä jo jonkin aikaa ja nyt ne kutittavat, erityisesti kaaren kohdalta. Miksi?
Liiviin on saattanut kertyä pesuainetta. Huuhtele liivisi huolellisesti vielä pesun jälkeen. Joudutko käyttämään vahvaa lääkettä? Hikoillessa myös lääkettä tulee ihon pintaan, ja kaaren kohta hautoo helpoimmin, jolloin syntyy vaikutelma, että liivi kutittaa.

Alusvaatteiden valmistus & materiaalit

Onko alusasujen kuljetusten yhteydessä käytetty homeenkäsittelyaineita?
Alusasut liikkuvat lentorahdilla, jolloin matka taittuu kylmässä ja kuivassa, sekä hyvin pienellä aikavälillä, eikä myrkkyjä tarvita. Näin on parhailla merkeillä.

Alusvaatteet yleisesti

Miksi parempilaatuiset alusasut maksavat?
Niissä on käytetty eurooppalaisia napakoita materiaaleja. Jokainen koko on suunniteltu erikseen, jolloin tuotteeseen saadaan paras tuki: olkaimet, keski- ja sivupalat levenevät koon myötä. Myös kangas saattaa vahvistua, vaikkei sitä silmällä huomaa. Pitsit leikataan käsin, jotta ne olisivat symmetriset. Jokainen yksityiskohta on tehty kestämään: kaaret, rusetit, brodeeraukset ym. Lista on vielä tätäkin paljon pitempi! Hyvästä kannattaa maksaa!