Keravan myymälän muuttomyynti! Ale jopa -70%.
  • Facebook
  • Twitter

Hoito-ohjeet

Alusvaatteet

Kaarituelliset liivit kannattaa pestä aina käsin, sillä kaari saattaa rikkoutua koneessa ja aiheuttaa jopa koko pesukoneen rikkoutumisen.

Jos kuitenkin peset koneessa, käytä aina pesupussia! Pese keveitä koneellisia, jotteivät kaaret mutkistu painon alla. Jätä linkous ohjelmasta pois.

Alusvaatteet eivät kestä kovin kuumia pesulämpötiloja, 30 astetta riittää. Käytä nestemäistä, värillisen pyykin pesuainetta. Älä käytä alusvaatteille huuhteluainetta, sillä se pilaa elastisuuden.

Pese alusvaatteet mahdollisimman pian käytön jälkeen. Liota hetki, ja pese hellävaraisesti. Kun liivin ei anneta pinttyä, se ei tarvitse kovaa hankausta.

Alusvaatteiden pesussa tulee aina noudattaa valmistajan antamia pesuohjeita. Näin takaat alusvaatteillesi pitkän iän.

Uima-asut

Uima-asu tulisi vähintään huuhdella välittömästi käytön jälkeen. Pelkkä huuhtelu ei kuitenkaan riitä poistamaan mm. kemikaali-, aurinkorasva-, suola- ja hikijäämiä. Jokaisen käyttökerran jälkeen tuote tulisi pestä hellävaraisella hienopesuun tarkoitetulla nestepesuaineella (pulveria on vaikeampi huuhdella), jonka jälkeen asu huuhdellaan huolellisesti vedellä. Älä käytä huuhteluainetta!

Noudata aina valmistajan antamia pesuohjeita. Kaarituellisia uima-asuja ei saa pestä koneessa.

Kuivaa asusi mahdollisimman pikaisesti, älä pidä sitä pitkään kosteana muovipussissa. Parasta olisi kuivata tuote ilmavasti; ei auringossa, kuivausrummussa tai patterilla. Märkänä puku saattaa värjätä, erityisesti klooriuinnin jälkeen.

Jos uima-asussasi on lycraa tai elastaania, yritä välttää saunomista, pore- ja yrttikylpyjä, vesiliukumäkiä sekä hierovia suihkuja. Ulkomailla hotellialtaisiin on saatettu lisätä runsaasti klooria, ja se saattaa aiheuttaa värien haalenemista, sekä materiaalin veltostumista.

Noudattamalla näitä ohjeita annat uima-asullesi pitkän, värikkään ja napakan elämän!