• Facebook
  • Instagram

Kampanjat

Kauppakeskus Willa, Hyvinkää

Willitystarjoukset ke-su 14.-18.9.

Me tiedetään, että tykkäätte kun uikkareita ja PrimaDonnan liivejä on tarjouksessa. Onkin ilo ilmoittaa, että NYT ON! PrimaDonnalta valittiin täyskuppinen, pitsinen Arau. Tästä on settitarjous, liivit ja housut yht.119€ (norm.165€). Värinä musta/kulta. Kokoja löytyy C-I kuppeihin, ja ympäryksiä on kuppikoosta riippuen 70-100 välillä. Sama neuvo joka kerta: Ole nopea!

Abecitan turkoosin klassikkouikkarin saat nyt aika willillä hinnalla: 39,90€ (norm.59,95€). Abecitan uikkarit ovat hieman pidempää mallia, joten ne sopivat hyvin myös pitkäselkäiselle. Tämän tarjousuikkarin materiaali on mukavan myötäilevää, ja selkäosa on sen verran avoin, että sen saa märkänäkin ylle. Koot 36-48.

Etelään lähteville löytyy vielä bikineitä -50%! Ne ovat toki hajakokoja, mutta hyvällä tuurilla...

PrimaDonna
Abecita

Kauppakeskus karuselli, Kerava

Syyspyörähdys to-su 15.-18.9.

Miss Maryn liivejä myymme joka vuosi vaan enemmän. Eikä ihme, ne istuvat lähes jokaiselle. Nämä ovat sinulle, joka haluat todella tukevan liivin leveillä olkaimilla, jotka oikeasti pysyvät harteilla. Valitsimme tarjouksiin kaarettoman sinisen liivin 37€ (norm.47€). Kokoja löytyy hieman kuppikoosta riippuen B-G 75-110. Kaikkia kokoja ei ole tuplia eikä triploja, joten sama neuvo joka kerta: Ole nopea!

Uimahalli on taas auki, ja syyslomareissutkin lähestyvät, joten kannattaa samalla sovittaa Abecitan turkoosi klassikkouikkari. Hinta pyörähti niinkin alas kuin 39,90€ (norm. 59,95€). Abecitan uikkareissa on mukavasti pituutta, joten ne sopivat hyvin myös pitkäselkäisille. Tässä mallissa on myös myötäilevä materiaali ja sen verran avoin selkäosa, että sen saa puettua märkänäkin ylle. Koot 36-46.

Lisäksi hemmotellaan teitä edullisilla Missyan pitsihousuilla. Kuvan korkeat pitsihousut ovat nyt 19,90€/3kpl (norm.29,90€/3kpl). Koot S-XL, väreinä musta ja iho. Lisäksi meillä on liivisettitarjous Prima Donnan Arausta ja Twistin Baselista.

Jos et ole siis vielä käynyt uusissa liiketiloissamme, niin nyt kannattaa viimeistään pyörähtää! Meillehän tullaan ulkokautta Kauppakaarelta. Olemme Nissenin ja Pancho Villan välissä.

Kauppakeskuksen hulinat jatkuvat koko viikonlopun, mutta huomioithan, että me olemme sunnuntaina 18.9. suljettu.

Miss Mary
Abecita
Missya
PrimaDonna
PrimaDonna Twisti